Boot tussen Vlieland en Terschelling of andersom

Ben je op Terschelling en wil je eilandhoppen naar Vlieland? Of wil je van Vlieland naar Terschelling met de boot? De overtocht tussen beide eilanden is de meest makkelijke van allemaal. Eilandhoppen tussen Vlieland en Terschelling is erg populair als daguitje. Je kunt in één dag een eiland verkennen. Op beide eilanden zijn genoeg fietsverhuurders voor een heerlijke fietstocht.


Overtocht maken tussen Terschelling en Vlieland

Het hele jaar door zijn er genoeg overtochten tussen Vlieland en Terschelling. De overtocht wordt uitgevoerd door Rederij Doeksen. De vaartijd is 30 minuten. Je reist tussen de haven van Vlieland en de haven van West-Terschelling.

Boot tussen Vlieland en Terschelling overtocht tussen eilanden wadhoppen eilandhoppen

Dagje Terschelling of Vlieland en weer terug

Veel eilandbezoekers gaan een dagje naar Vlieland of Terschelling. Omdat we zoveel afvaarten zijn en de overtocht maar een half uur is, kun je er een hele leuke activiteit van maken en het eiland verkennen. Er is genoeg te doen op Terschelling en Vlieland.


Prijzen overtocht tussen Terschelling en Vlieland

Wil je weten wat de kosten zijn voor de boot van Terschelling naar Vlieland en omgekeerd? Bij Rederij Doeksen vind je alle prijzen. Een enkele reis of retour voor een volwassen ligt ongeveer tussen de € 7 en € 18. Kinderen tot en met 11 jaar zijn goedkoper. Bekijk de actuele tarieven op de website van Rederij Doeksen.


Vertrektijden dagje Terschelling en Ameland

Wil je weten wanneer en hoe laat de afvaart naar Vlieland is vanaf Terschelling en andersom? Het hele jaar door kun je een aantal keren met de boot tussen de eilanden varen, zowel ‘s ochtends als ‘s middags. Rederij Doeksen vervoert je met de Waddentaxi MS de Zeehond of de sneldienst. Een compleet overzicht van afvaarten en eventuele aanpassingen bekijk je op Rederij Doeksen.


Tickets kopen voor boot Terschelling – Vlieland of andersom

Wil je meer informatie of een plek reserveren op de boot? Kijk dan op de website van Rederij Doeksen.. Daar vind je uitgebreide informatie over het eilandhoppen van Terschelling naar Vlieland en omgekeerd.