Op de veerhaven Harlingen voor boot Terschelling

Het ultieme vakantiegevoel begint met de boot naar Terschelling. Bij de veerhaven in Harlingen en Terschelling zijn genoeg faciliteiten. Aan boord kun je terecht voor een vers kopje koffie, broodje, soep of een kleine snack. Ook voor mindervaliden zijn er goede voorzieningen. Ook is er Wifi op de veerboot en sneldienst en lees je op de televisieschermen wat je allemaal kunt verwachten op het eiland.


Grand Cafe Promenade

Grand Cafe Promenade is dé plek waar je voor en na je reis terecht kunt voor een kop koffie of snack. Grand Cafe Promenade is te bezoeken in de terminal van Harlingen.


Koffiebar in de terminal in Harlingen

Voor het afhalen van heerlijk verse broodjes, warme en koude dranken en maaltijden kun je terecht bij de koffiebar in de terminal te Harlingen.


Winkelen bij De Parlevinker

Bij De Parlevinker in de vertrekhal kun je leuke souvenirs, tijdschriften, de laatste vakantiebenodigdheden en wat lekkers voor onderweg kopen.

De openingstijden zijn:

  • Maandag van 8:00 tot 15:00 uur.
  • Dinsdag van 8:00 tot 15:00 uur..
  • Woensdag van 8:00 tot 15:00 uur.
  • Donderdag van 8:00 tot 17:30 uur.
  • Vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur.
  • Zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur.
  • Zondag van 8:00 tot 17:30 uur.

Webshop

De Parlevinker heeft ook een leuke webshop. je kunt er heerlijk zachte knuffels, bouwpakketten van mooie schepen en leuke strandlakens van gerecycled katoen kopen.


Wachtruimtes

De wachtruimtes in Harlingen en op Terschelling zijn rookvrij, verwarmd en allemaal geheel toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.

Bagagekluisjes
Op alle locaties. Te gebruiken voor het tijdelijk opbergen van uw bagage, tegen inworp van muntgeld. Het is niet mogelijk om een kluisje voor gebruik te reserveren. 

Toiletten / invalidentoiletten
Op alle drie locaties zijn er gratis (invaliden)toiletten.

Informatiebalie
Ga met vragen over de dienstverlening en tickets naar de servicebalies op alle drie locaties. De medewerkers staan voor je klaar.

Gratis wifi
In de veerterminal in Harlingen is gratis wifi, net als aan boord.


Livebeelden overtocht Terschelling

Benieuwd hoe de boot naar Terschelling uitvaart? Of hoe druk het is in de haven? Neem een kijkje via de live camerabeelden.