Bed & breakfast op Terschelling

Op Terschelling vind je veel leuke bed & breakfasts. Zoek een verblijf met een huiselijke sfeer. Geniet van de persoonlijke aandacht, gastvriendelijkheid en leer de Terschellinger in zijn eigen omgeving kennen.

Ontvang 10% korting op je verblijf op Terschelling

Wil je een laagste prijsgarantie? Boek je overnachting dan via Booking.com en meld je gratis aan bij het Genius-programma. Genius is het loyaliteitsprogramma van Booking.com. Als Genius-lid ontvang je korting op duizenden accommodaties over de hele werld. Hoe meer boekingen je als Genius-lid doet, hoe meer kortingen en beloningen je krijgt. Word lid en bespaar meteen 10% op je boekingen!

De 5 pareltjes van Terschelling!

B&B De Postoari Terschelling

Deze charmante oude pastorie dateert uit 1907 en is nu een gezellige bed & breakfast. Deze B&B is een goede keus voor een ontspannen en rustig verblijf, te midden van de natuur. In de afgelopen 100 jaar hebben er verschillende dominees in de pastorie gewoond. De 4 deluxe kamers zijn naar hen vernoemd. 

Bed breakfast Terschelling overnachten

De Cyprian Bed & Breakfast

De Cyprian is een traditionele boerderij in het dorpje Baaiduinen, gelegen in het schilderachtige landschap van het eiland Terschelling. De B&B beschikt over een grote tuin met een voetbalveld. De Cyprian heeft een gezellige ontbijtruimte. Op zonnige dagen biedt het terras een mooie plek om te genieten van het weer. 

Riposo

Riposo ligt in West-Terschelling, op minder dan 1 km van West-Terschelling, en biedt accommodatie met een tuin, gratis WiFi en bagageopslag. Het appartement beschikt over een terras en ligt in een gebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

De Stormvogel

De Stormvogel is een bed & breakfast in Baaiduinen, een rustig dorp op het eiland Terschelling. Het biedt gezellige accommodatie met gratis WiFi, een terras op het zuiden en fietsverhuur. Een ontbijt met lokale producten en geteeld fruit van het terrein wordt in het café van het hotel geserveerd.

Sportpension Heartstay

Sportpension Heartstay ligt in Midsland in de buurt van het Oerol Festival, en beschikt over een tuin. Je kunt ontspannen op het terras van de bed & breakfast.

Liever op de kaart van Terschelling zoeken? Bekijk alle bed & breakfasts!