Boot van Terschelling naar Vlieland

Ben je op Terschelling en wil je een dagje naar Vlieland? De overtocht tussen beide eilanden is de meest makkelijke van allemaal. Eilandhoppen tussen Terschelling en Vlieland is erg populair als daguitje. Je kunt in één dag een eiland verkennen. Op Vlieland zijn genoeg fietsverhuurders voor een heerlijke fietstocht.


Overtocht maken tussen Terschelling en Vlieland

Het hele jaar door zijn er genoeg overtochten tussen Terschelling en Vlieland. De overtocht wordt uitgevoerd door Rederij Doeksen. De vaartijd is 30 minuten. Je reist tussen de haven West-Terschelling en de veerhaven van Oost-Vlieland.

Boot tussen Vlieland en Terschelling overtocht tussen eilanden wadhoppen eilandhoppen

Dagje Vlieland vanaf Terschelling

Veel eilandbezoekers gaan een dagje naar Vlieland. Omdat er zoveel afvaarten zijn en de overtocht maar een half uur is, kun je er een hele leuke activiteit van maken en het eiland verkennen. Er is genoeg te doen op Vlieland.


Prijzen overtocht Terschelling – Vlieland

Wil je weten wat de kosten zijn voor de boot van Terschelling naar Vlieland? Bij Rederij Doeksen vind je een overzicht van alle kosten. Een enkele reis of retour voor een volwassen ligt ongeveer tussen de € 7 en € 18. Kinderen tot en met 11 jaar zijn goedkoper. Bekijk de actuele tarieven op de website van Rederij Doeksen.


Vertrektijden boot Terschelling – Vlieland

Wil je weten wanneer en hoe laat de afvaart naar Vlieland is vanaf Terschelling? Het hele jaar door kun je een aantal keren met de boot tussen de eilanden varen, zowel ‘s ochtends als ‘s middags. Rederij Doeksen vervoert je met de Waddentaxi MS de Zeehond of de sneldienst. Een compleet overzicht van afvaarten en eventuele aanpassingen bekijk je op Rederij Doeksen.


Tickets kopen voor boot Terschelling – Vlieland

Wil je meer informatie of een plek reserveren op de boot? Kijk dan op de website van Rederij Doeksen. Daar vind je uitgebreide informatie over het eilandhoppen van Terschelling naar Vlieland en omgekeerd.


Blijf je liever op Terschelling?

Bekijk de 9 leukste dingen die je kunt doen op het eiland!